Geen producten (0)

Naar binnen geglipt in verlaten webwinkel en bijna gesnapt door Spaanse agent met griezelig geweer!

Naar binnen geglipt in verlaten webwinkel en bijna gesnapt door Spaanse agent met griezelig geweer!

Hola, Yo como una manzana!

Waar waren we gebleven?

Jeetje ja, ondertussen is het alweer 8 maanden geleden dat ik voor het laatst iets aan mijn web-winkeltje heb gedaan. Niet dat ook maar iemand dit door heeft gehad, omdat ik nog altijd druk bezig was met de voorbereidingen van de grote feestelijke bekendmaking en KLEDDERUM: toen schoot er iets tussen!


Ik moest even naar Spanje.

Kaartje vanuit Spanje (Zolderschatten)

Het verwachte weekje duurde een maand..

Ik ben in mijn eentje nog even terug gekomen om wat zaakjes te regelen, extra spullen te pakken en toen weer hasta la pasta muy rapido naar Spanje vertrokken! En voor de eventuele “verdwaalde” bezoeker(s) van Zolderschatten, plakte ik een digitaal briefje op de deur:


>>MEDEDELING<< 

18-09-2018

Ik wil ontzettend graag doorgaan met Zolderschatten, maar toen mijn vriendin begin augustus even gezellig een weekje op familie bezoek was in Spanje en ik thuis bleef om heerlijk in alle rust aan mijn webshopje te kunnen knutselen, schoot daar heel onverwachts een “wegens omstandigheden” tussen...

Ik heb mijn schatten (met van die witte museum handschoentjes) aan de kant geschoven en ben ook naar Spanje vertrokken! Zij zal er voorlopig moeten blijven en ik zal mijn best doen er zo vaak mogelijk bij te kunnen zijn, voor de nodige hugs en aaien over haar bol!


Ondertussen heb ik al ruim een maand niks meer aan Zolderschatten gedaan en het ziet er naar uit dat het nog wel even kan duren ook. Want “chillen” in Spanje en het bijhouden van een webshopje (vooral het verkopen en versturen van de spulletjes), gaat niet zo heel lekker samen, dus zet ik ‘m nog even op pauze.

Voor vragen ben ik te bereiken via facebook messegner, of whatsapp en bellen mag natuurlijk ook, ik zal mijn uiterste best doen super bereikbaar te blijven: 06 55 99 22 69 of privé (als het echt heel belangrijk is): 06 520 560 18

Ik laat de shop bladerbaar, mocht je toch nog iets tegenkomen dat je graag wil hebben, dan zet ik het gewenste product op gereserveerd. Heb je een vraag? Dan geef ik antwoord!

Hoop gauw weer terug te zijn om jullie de rest van mijn schatten te kunnen laten zien!

>>MEDEDELING<< 

Hoppakee: HET HEDEN (dinsdag 26-03-2019)!

Over het heden gesproken: wisten jullie dat ze in Spanje, vrijdag de 13e niet op een vrijdag, maar op dinsdag de 13e “vieren”?! En 1 April ‘rana in je nalga’, bij hun op 28 december valt (el Dia de los Santos Inocentes)?

Afgelopen 21 december kreeg Alba een nieuwe telefoon voor haar verjaardag, die ze de 28ste per ongeluk alweer stuk had laten vallen. En ik had hoofdluis, door het gevonden Nike petje dat ik van haar zusje had gekregen.. “HAHA INOCENTADA!!”, riep Alba dan en ik zei gewoon 1 April, al was dat wel wat verwarrend zo vlak na kerst, maar verwarring is waar het om draait op ‘el Dia de los Santos inocentes’!

Ik vier verdikkie twee keer per jaar mijn lievelingsdag, hoe leuk is dat? Super leuk!

En daarom ben ik weer even in Holland, speciaal om 1 April te vieren! Nee hoor, ik ben hier om keiharde dinero (knaken) te verdienen en foto’s en advertenties te maken. Althans, dat is het huiswerk dat ik heb mee gekregen vanuit Spanje. Dus zit ik per ongeluk een blogje te typen [schaam].. Ik werd trouwens nog uitgelachen toen ik “dinero” zei, zoals je de achternaam van Robert De Niro uitspreekt. Dat vond ze blijkbaar erg grappig; ik hoor het verschil nog steeds niet? En pas ook maar op met het bestellen van kip en de uitspraak daarvan, het is pollo, niet polla! Een lol dat ze met mij hebben daar in Spanje...

Alba zit trouwens nog altijd in Spanje en sjee wat een bikkel is dat! Ze doet het allemaal maar “even” en nog een lange weg te gaan. Maar genoeg over Alba en haar mysterieuze narigheid, waar ik expres wat vaag/cryptisch over zal blijven..

Laten we het over Zolderschatten hebben!


Och ja Zolderschatten, ooit een droom, nu een [Pfffffffff]: ik wil het nog net geen last noemen, maar de zin om er na 8 maanden weer vrolijk mee verder te gaan, weer in die flow (waarin ik zat) te raken, vind ik knap lastig! En wetende dat ik alweer gauw naar Spanje ga en de boel opnieuw aan de kant moet schuiven, weerhoudt mij er nogal van (weer) te beginnen..

Maar genoeg gemopperd en zielig gedaan!

Ik heb jullie hier allen bijeengeroepen om het over de nieuwe slogan van Zolderschatten te hebben!

Beeld je de naam 'ZOLDERSCHATTEN' even groot en krachtig in, gooi er eventueel nog zo’n dolby digital-achtig geluidje onder (ogen dicht!):Ja heb je ‘m?

‘graag gevonden’

Dus:

ZOLDERSCHATTEN

graag gevonden!

Ja zo heb ik me daar in Spanje, wanneer iedereen gezellig Spaans aan het "schreeuwen" was en ik er geen woord van begreep, prima weten te vermaken! Ik heb zelfs een theme song bedacht, maar die blijkt (onbedoeld) iets wat vrouwonvriendelijk te zijn, daar moet dus nog een beetje aan gesleuteld worden.

En had ik een pen in mijn hand (gebeurde soms), dan doodlede ik.

Wanneer ik doodle met Zolderschatten in mijn hoofd, teken ik heel cliché: kartonnen dozen. Het zijn tenslotte de schatkisten van de kringloop en rommelmarkt avonturiers!

“Speur je ook zo graag in rommeltjesdozen en kratten? Hier kan dat digitaal, welkom op Zolderschatten!”

ZOLDERSCHATTEN
graag gevonden!

Zolderschatten wordt medemogelijk gemaakt door FEBO de lekkerste (oef dat zou fijn zijn zeg!)


Een logo had ik natuurlijk al:Maar tijdens het doodlen ontstaan er wel eens (per ongeluk) nieuwe vindingen en ideetjes:Zo bedacht ik (zie video): een grote zwevende Z (van Zolderschatten), met als bovenste gedeelte een kartonnen doos waar super toffe rommel uit ontploft *KABLEMMO*! Of die zelfde Z (van Zolderschatten) als huis, waar de doos gelijk de zolder is.
Ook speelde ik een beetje met het idee van een blij juichend doosje, met een petje op, omdat ik zelf altijd een petje draag (heb stom haar).

Zolderschatten logo

Mijn doodle ideetjes zijn overigens niet bedoeld als vervanging voor het “Classic” Zolderschatten zak002.jpglogo, die ik eigenlijk ook maar een beetje voor jandoedel heb gemaakt.. Omdat hij verdorie maar 100 pixels hoog mocht zijn en dat is klein! Daar zat ik een beetje mee, dus maakte ik het ‘ZOLDERSCHATTEN - HANDLE WITH CARE’ stukje tape (tevens kartonnen doos gerelateerd):En de hand die enthousiast met zijn vondst uit de doos beukt, daar maakte ik een sticker van!

Na ik in Amsterdam wat trotse mensen had volgeplakt tijdens de gay pride (Instagram) heb ik er ook eentje tussen zo’n 10.000 andere stickers op 1 van de bagagebanden op Schiphol geplakt. Dat vond ik trouwens net iets te spannend, dus durfde er geen foto meer van te maken (gelijk weggelopen), maar een aantal maanden en flink wat zoekwerk later, zag hij er zo uit:

Zolderschatten sticker op bagageband

Mocht ik eindelijk een beetje gaan verdienen met Zolderschatten, dan zal ik echte stickers laten drukken! En buttons! Oh ja buttons, dat is weer een heel ander verhaal.. Ik had via Marktplaats een button machine gekocht, lang verhaal kort: ging niet door! :(
 

BUTTON MACHINE DÉJÀ-VU!

Want ook mijn vlucht ging haast niet door...
   
Net na ik mijn broek ophees en mijn riem weer door de lusjes wilde schuiven, merkte ik dat ik mijn ticket was verloren! Aaaah paniek!?! Dus ik met mijn broek op m’n knieën naar de poortjes gesprongen, waar ze (terwijl we het daarvoor tijdens het fouilleren juist zo gezellig hadden samen) niet echt zaten te wachten op mijn terugkomst. Dit werd nogal Spaans duidelijk gemaakt (denk ik).. Toen ben ik naar een agent met een groot griezelig geweer gestapt (sorry schrik niet, hij had het grote griezelige geweer). Alleen sprak deze vriendelijke Spanjaard in functie amper Engels en ik maar 1 zinnetje Spaans. Denk alleen niet dat ik mijn ticket had terug gekregen, door hem verteld te hebben dat ik een appel aan het eten was (bedankt DUOLINGO, bedoel doorzettingsvermogen ) [aaah]..

Gelukkig zag ik Alba staan, die aan de andere kant van de poortjes handkusjes mijn kant op stond te gooien, dus heb ik haar gebeld en de boel uitgelegd! Na ze mij duidelijk had gemaakt hoe stom ik was, heb ik d’r aan de agent gegeven (althans, mijn telefoon) en ze bleken elkaar taal te spreken, want voor ik het wist had ik mijn ticket terug! Jeej!


Wat wel een beetje vervelend begint te worden, is dat bij zowat alles dat ik nu zonder haar doe, ik altijd weer even krijg te horen: dat ik op mijn spulletjes moet letten! “Weet je nog die keer dat je je ticket was verloren?!” zegt ze dan...

Nou ja, dat was het wel zo'n beetje!


Ik zal me wel niet helemaal aan de blogschrijfregeltjes hebben gehouden? Maar op deze manier wilde ik jullie graag even vertellen waarom Zolderschatten al zo’n tijd verlaten is!

In mijn ruim 8 maanden afwezigheid is er een hoop gebeurd: zo had ik bijv. een stapeltje cassette bandjes klaar liggen (voor op Zolderschatten) van ene M. Jackson, die flink in waarde zijn gedaald, ik mag (al gaat dat officieel pas 8 april in) in Amsterdam niet langer meer met mijn Zolderschatten mobiel op het fietspad rijden. Heb Sinterklaas en Kerst moeten missen en er zijn baby’s geboren (ik kom gauw langs Fem)!

Over Femke's toffe baby gesproken: dit jaar ga ik mijn uiterste best doen er een tof en goed lopend winkeltje van te maken (als ik natuurlijk niet in Spanje zit en het van Alba mag!)

Groetjes,

Marvin

doodleideetjes.nl (ik zou 'm bijna registreren, hij klinkt zo lekker!)


 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.